тамақтандыру » Страница 68 » Мақсұт Жылысбаев атындағы №14 жалпы орта білім беретін мектебі
Жамбыл облысы әкімдігінің білім басқармасы
Меркі ауданының білім бөлімінің
«Мақсұт Жылысбаев атындағы №14 жалпы орта білім беретін мектебі»
коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Қабылдау бөлімі :
+7(72632) 2-46-39
Есепші бөлімі:
+7(72632) 2-46-39
Нашар көрушілер
нұсқасы
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу қорытындысы туралы
16
апрель
2022
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу қорытындысы туралы
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу қорытындысы туралы АНЫҚТАМА   16 сәуір күні тамақтану сапасына мониторинг жүргізу мақсатында бракераж комиссиясы мектеп асханасына тексеру жүргізді. Тексеру қорытындысы актпен рәсімделіп, комиссия отырысында талқыланды. Тексеру нәтижелері сарапталып, түзету бойынша ұсыныс берілді. Анықталған кемшіліктерді жою үшін 5 жұмыс күні ұсынылды. Тексеру нәтижесінде асханада  тамақтану бөлімінде қол жуатын орындарда арнайы кептіргіштер болмағандықтан, қағаз сүлгілер
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу бойынша анықтама
08
апрель
2022
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу бойынша анықтама
М. Жылысбаев атындағы №14 жалпы орта білім беретін мектебі. Сәуір айында тамақтану сапасына мониторинг жүргізу туралы анықтама Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу бойынша анықтама      Білім алушыларды жеңілдетілген ыстық тамақпен тамақтандыруды ұйымдастыруға қойылатын талаптар негізінде  «2021-2022 оқу жылында білім беру ұйымдарында короновирустық инфекцияның алдын-алу жөніндегі санитарлық-эпидемияға қарсы және санитарлық профилактикалық іс-шараларды жүргізу туралы» қағидасына сай
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу қорытындысы туралы
16
март
2022
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу қорытындысы туралы
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу қорытындысы туралы АНЫҚТАМА   16 наурыз күні тамақтану сапасына мониторинг жүргізу мақсатында бракераж комиссиясы мектеп асханасына тексеру жүргізді. Тексеру қорытындысы актпен рәсімделіп, комиссия отырысында талқыланды. Тексеру нәтижелері сарапталып, түзету бойынша ұсыныс берілді. Анықталған кемшіліктерді жою үшін 5 жұмыс күні ұсынылды. Тексеру нәтижесінде асханада  тамақтану бөлімінде қол жуатын орындарда арнайы кептіргіштер болмағандықтан, қағаз сүлгілер